Skip to the main content

Digital agency Onsweb
wordt Dotlab

SLA for quality, safety and optimization

Rotterdam, 7 april 2022 – Vanaf vandaag gaat digital agency Onsweb door onder de naam Dotlab; specialist in digitale platforms, ontworpen om dagelijkse processen sneller, beter of soms gewoon wat menselijker te maken. Deze rebranding is een antwoord op de digitale versnelling die de B2B doormaakt. Het bedrijf met ruim 20 jaar op de teller, ziet een toenemende behoefte aan gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware binnen de internationale markt. Met het merk Dotlab legt het bedrijf de volledige focus op de ontwikkeling van software die bedrijfsprocessen naadloos op elkaar laat aansluiten. Software die het complexe IT-landschap van veel partijen vereenvoudigt en optimaliseert.

In hun ‘digitale lab’ in hartje Rotterdam en andere landen in Europa ontwerpt en ontwikkelt Dotlab oplossingen voor organisaties die hun volledige IT- en applicatielandschap samen willen brengen binnen één centraal, veilig en overzichtelijk platform. Dat centrale platform koppelt gebruikersprocessen direct aan (bestaande) bedrijfsprocessen. De procesoptimalisaties die daarmee ontstaan, maken het organisaties mogelijk de volgende fase van hun groei in te gaan.

CEO en co-founder Sebastian Huisman zegt hierover: “Wij zien dat onze partners in grote mate afhankelijk zijn van complexe IT-infrastructuren in de dagelijkse bedrijfsvoering. Die afhankelijkheid maakt processen onnodig ingewikkeld, tijdrovend of haast onmogelijk. De frustratie die daaruit voortkomt begrijpen we goed. Onder ons nieuwe merk Dotlab, leveren wij de oplossing waarmee we niet alleen die frustratie wegnemen, maar ook hun bedrijfsprocessen optimaliseren en gebruikers weer blij maken. Zo helpen we onze partners technologie weer vóór hen te laten werken.”

De ambities van Dotlab reiken verder dan de Nederlandse grens. Aangezien veel partners internationaal opereren, Dotlab al bekend is met de internationale markt en werkt met een remote en internationaal team, is de stap naar het buitenland een logische.

“Ons doel is om het leven van onze gebruikers over de hele wereld leuker en makkelijker te maken. Met onze digitale oplossingen maken we ingewikkelde processen en communicatiestromen overzichtelijk. Zo maken we de digitale wereld weer menselijk, met technologie die de gebruiker optimaal ondersteunt.” aldus Sebastian.

Dotlab is gevestigd aan de Westblaak in Rotterdam. Met ervaren digitale en strategische experts werkt het bedrijf aan Human Driven Innovation. Dit is onze vorm en opvatting van innovatie binnen de IT-branche die uitgaat van de behoeftes van de gebruiker, in plaats van louter het technische perspectief en daarmee een intuïtieve digitale ervaring nastreeft. Een digitale ervaring die Dotlab samen met hun langetermijnpartners dagelijks vormgeeft.

Categorieën
News
Auteur
Aida
Publicatiedatum
7 april 2022
Leestijd
4 minuten

Blijf op de hoogte en volg Dotlab

In ons digitale lab ontwikkelen we slimme oplossingen voor dagelijkse problemen. Wil je op de hoogte blijven van onze ontdekkingen? Schrijf je dan in en ontvang elke maand updates waarmee jij jouw werkproces kunt optimaliseren.

Nieuwsbrief The Monthly Brew