Skip to the main content
Route en parkeren

Kom je langs bij ons op kantoor? Gezellig!

Bezoek je Dotlab met de auto? Geen probleem! In hetzelfde pand als ons kantoor vind je namelijk een parkeergarage. En uiteraard ontvang je hiervoor een uitrijkaart. Hieronder lees je waar je de garage kunt vinden en hoe het werkt.

Kom langs bij Dotlab
Routebeschrijving garage

APCOA Parking Westblaak

Deze milieuvriendelijke parkeergarage ligt om de hoek van ons kantoor in het Thornico Building. De parkeergarage is 24/7 open. De ingang vind je op dit adres: Hartmansstraat 35, 3021 VA Rotterdam.

Looproute

Hoe loop je naar ons kantoor?

Vanuit de parkeergarage loop je in 5 minuten naar ons kantoor. Bij de uitgang van de garage ga je 2 keer linksaf. Vervolgens loop je bij ingang B aan de Westblaak tegenover het skatepark naar binnen. Pak de lift naar de 9de verdieping en je bent er!

Ps je mag natuurlijk ook met de trap ;).

Bij vertrek

Hoe werkt de uitrijkaart?

Als je de parkeergarage bij aankomst binnenrijdt, krijg je een parkeerkaart. Na je bezoek aan ons kantoor, krijg je van ons een uitrijkaart. Bij je vertrek ga je met die twee kaarten langs de betaalautomaat. Je voert dan eerst de parkeerkaart in en direct erna onze uitrijkaart. Vervolgens krijg je de parkeerkaart terug en kun je hiermee de garage verlaten.

Dak Kantoor
Dak Kantoor

Jouw idee of uitdaging bespreken?

Contact