Skip to the main content

Heb jij het
Dotlab DNA in je?

Een laboratorium bruist. Het is een rijk van onuitputtelijke energie waar succes, leergeld en kruisbestuiving gezamenlijk een continue flow van innovatie produceren. Hier ontpopt de vakidioot zich tot meester. En die zoeken we altijd. Mensen die zichzelf en anderen kunnen inspireren. We zoeken geen jaknikkers, of meelopers, maar eigenzinnige individuen die als collectief hard willen werken en resultaten groots kunnen vieren. Hoe we dat doen? Lees het in ons manifest.

Typisch Dotlab
Typisch Dotlab

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Feitjes, wist jij dat wij

0
taart-momenten hebben elk jaar
//
0
soorten bakkies pleur tappen
//
0+
potjes ongeslagen zijn in pool
//
0+
signature tosti-recepten maken
//
Witte De With Straat

Bijvangst, ook niet onbelangrijk!

01

Hybride werken

Hybride werken is de nieuwe norm. Wil je volledig op kantoor werken, of zoek je juist die ideale mix van thuis en kantoor? Het is jouw keuze, wij regelen de reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

02

Persoonlijke ontwikkeling

Wij zoeken ambitieuze mensen die er samen met ons voor willen gaan. Mensen die zich willen blijven ontwikkelen. Daar krijg je alle ruimte voor.

03

Werkplek

Je inspirerende werkplek is goed geregeld met o.a. een MacBook Pro, 2 extra monitors en een setje AirPods Pro. Er is ruimte om ergens rustig te werken als dat nodig is, te overleggen, of een spelletje te doen.

04

Hotspot

Ons kantoor ligt direct achter de Witte de Withstraat, dé hotspot in het centrum van Rotterdam. We zijn er regelmatig te vinden voor een borrel of hapje eten.

05

Win-win

Hebben we een succesvol jaar afgesloten? Dan ontvangt iedereen een mooie winstdeling. Succes namelijk alleen leuk als je het met elkaar kan delen.

06

Open cultuur

Een platte hiërarchie en kunnen zeggen wat je denkt. Sparren over een issue, lachen, huilen en successen vieren. We zijn allemaal anders, maar hebben respect voor en leren van elkaar.

Witte De With Straat
Vacancy Detail Image Side By Side
Vacancy Detail Image Side By Side
Vacature HR Champion bij Dotlab
Vacature HR Champion bij Dotlab
Together we get things done
Together we get things done
Speel een potje pool met andere Dotlabbers
Speel een potje pool met andere Dotlabbers

Hebben wij een DNA match?

Bekijk onze vacatures