Skip to the main content
Manifest.

Wij zijn Dotlab.
Human Driven Innovators.

We zijn betrokken.
We verbinden waar we goed in zijn voor resultaten waar je
U tegen zegt.

11.09 120
11.09 120

Tot het gaatje.

“Had ik nou maar extra… als ik nou iets meer…?” Woorden die je bij ons op kantoor nooit zult horen. Wat we ook doen, we halen alles uit de kast en het onderste uit de kan. Goed is nooit genoeg.

Door dik en dun.

Een korte flirt is leuk en gezellig, maar voor minder dan een liefdevol huwelijk vol vuurwerk en passie ben je bij ons aan het verkeerde adres. Ben jij een swiper? Tinder dan vooral verder zonder ons.

Geen addertjes.

Wat we doen, doen we goed. Zien we in het heetst van de strijd een kans op procesverbetering voor de klant? Dan pakken we direct door en sturen we echt niet meteen een factuur.

Marien versiert bij Dotlab uitje
Marien versiert bij Dotlab uitje

Pure interesse.

Het blijft bij ons niet bij koetjes en kalfjes. We zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar, onze klanten en gebruikers. Het zit in onze natuur om voorbij de oppervlakte een diepere klik te smeden.

Alleen voor fijnproevers.

Eenheidsworst haal je maar bij een andere slager. Wij zijn een kleurrijke mix van persoonlijkheden en karakters. Allemaal uitblinkers binnen eigen vakgebied. Bij ons geen dertien in een dozijn maar ambitie, fun en ruimte voor groei.

We zijn bevlogen.
We gaan voor de volle 100% en doen ons werk met passie, of helemaal niet.

Text Left Image Right Or Vice Versa 1
Text Left Image Right Or Vice Versa 1

In hart en nieren.

Wat we doen komt recht uit ons hart en stroomt door ons bloed: als we het over ons vak hebben, brandt er vuur in onze ogen.

Epische verhalenmakers.

“Work hard, play hard”, gevleugelde woorden voor watjes als je het ons vraagt. Na hard werken, kunnen we onze successen niet groots genoeg vieren. Van karaokebar tot stagedive op een festival, genoeg inspiratie voor een bibliotheek aan sterke verhalen.

Wie A zegt...

Natuurlijk kunnen we niet altijd alles voorzien. Maar, afspraak is afspraak en daar houden we ons aan. Ook al moeten we soms zelf de pijn pakken, we fixen het altijd.

Cases Detail Images Side By Side Grey Background
Cases Detail Images Side By Side Grey Background
Verbinders met een missie
Verbinders met een missie

#NoShame.

Woorden én daden: vol trots klimmen we op de zeepkist om zowel onze successen als learnings te delen. Omdat we daarvan leren. Niks om je voor te schamen.

Vallen en opstaan.

Ook bij ons gaat niet altijd alles perfect. Voor ons geen reden om bij de pakken neer te zitten. Tegenwind en teleurstelling, wat ons betreft allemaal leergeld voor succes.

Altijd in beweging.
We passen ons voortdurend aan om meesters in ons vak te blijven.

vacature HR Champion bij Dotlab
vacature HR Champion bij Dotlab

De lat gaat altijd hoger.

Onze hall of fame met toffe projecten puilt inmiddels flink uit. Toch teren we nooit lang op succes, want het smaakt altijd naar meer. We uppen de moeilijkheidsgraad en gaan door met een nieuwe uitdaging, op weg naar een nóg vetter portfolio.

Met open vizier.

Efficiëntie en ervaring hebben geleid tot onze beproefde aanpak: we horen niet voor niets bij de besten in ons vak. Dat betekent echter niet dat we ook de 100e keer er niet nét zo open ingaan als de eerste keer dat we onze teen in het water staken.

Cases Detail Big Image In Content 3
Cases Detail Big Image In Content 3

Hart op de tong.

Op welk niveau je ook werkt, we draaien niet om de hete brij heen en spreken ons uit. Opbouwende feedback is bij ons geen hol begrip. Ook niet als we ‘m mogen ontvangen.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan.

We gaan voorbij aan ‘handig’ en ‘leuk’ en bouwen software waarmee we mensen écht in vervoering brengen. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door onze comfortzone te verlaten en ons volledig te verplaatsen in klanten en vooral gebruikers. Zo snijden we altijd hout.

Waarheid als een koe.

We bouwen geen luchtkastelen; elk advies is onderbouwd met ervaring, onderzoek en bewijs. Geen onderbouwing voorhanden? Al moeten we er zelf de systemen of processen voor inrichten om de juiste data op te halen; we staven het altijd.

Hebben we dezelfde bloedgroep?

Join the lab