Skip to the main content

Rapid lean development voor snelle realisatie van jouw oplossing.

In korte sprints ontwikkelen we digitale oplossingen die jouw processen sneller, beter en menselijker maken. Slimme online portals, e-commerce integraties, tools en apps die naadloos aansluiten bij en te koppelen zijn aan jouw bestaande IT- en applicatielandschap.

Marien

Solution Architect
Deel je uitdaging met mij en samen creëren we de best passende oplossing.
Contact
Marien1

De digitale kickstart voor jouw organisatie.

  • Een flexibel en modulair platform als rock-solid vertrekpunt
  • Rapid development voor snelle realisatie
  • Usability en pilot tests bij elke oplevering
  • Ontwikkeld op bewezen open-source enterprise architectuur
  • Professionele lean development teams die met je meedenken

Development van jouw oplossing.

Wij zorgen dat het best denkbare proces voor jouw medewerkers en klanten weer leidend is. Technologie is slechts een middel en moet jouw proces zonder beperkingen mogelijk maken. Daarom ontzorgen wij jouw gebruikers door het ontwikkelen, bouwen en implementeren van efficiënte digitale oplossingen, zoals:

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie razendsnel van start kan met een ijzersterk fundament. Via meerdere iteraties laten we dat perfect aansluiten op je bestaande IT-omgeving. Rapid lean development noemen wij dat.

Interessant? Bekijk hier onze oplossingen.

Lancering Build
Lancering Build

Oplevering? Testen!

Na een iteratie volgt een deeloplevering in de vorm van een demo. Elke deeloplevering, waarin bepaalde functionaliteiten worden toegevoegd, ondervindt vervolgens een usability test. Zo kunnen we in de volgende iteratie direct het geteste deel afvinken of verbeteren door eventuele obstakels weg te nemen.

Bij de eindoplevering van jouw platform vindt er een zogeheten pilot test plaats. Het doel van de pilot test is om de risico’s en prestaties van de oplossing te evalueren. Zo weten we dat we klaar zijn voor de lancering van jouw nieuwe digitale oplossing.

Lancering Build 2
Lancering Build 2

Hosting & security.

Het fundament van jouw platform moet bij het begin al goed zijn om later niet tegen problemen aan te lopen. Daarom zetten we alles op alles om jouw oplossing bij livegang te laten floreren in de cloud. High level cloudhosting noemen we dat.

Onze cloudhosting in Europese datacenters is volledig managed, dus daar heb jij geen omkijken naar. We gebruiken bewezen en krachtige technologie voor een architectuur die oneindig schaalbaar is en voldoet aan enterprise requirements en richtlijnen rond beveiliging. Iets wat we 24/7 voor je monitoren.

Samen met jou beoordelen we welke richting het beste past bij jouw oplossing, kunnen we piekbelasting automatisch opschalen en heb je geen last van storingen op het netwerk. Onze managed hosting service verleent je organisatie de zekerheid op continue online aanwezigheid.

Lancering Build
Lancering Build

De enige constante is verandering.

We zijn geen club consultants maar zitten wel bovenop veranderingen in de belangrijkste processen van je organisatie. Dit soort veranderingen leiden vaak tot weerstand en toch is het noodzakelijk om te kunnen groeien. Daarom helpt ons professionele lean development team je graag bij het in kaart brengen van die weerstand en hoe we jouw collega’s, klanten of partners blij kunnen maken en jouw rendement kunnen maximaliseren.

Lancering Build1
Lancering Build1
Ulogin Screen Voor Klantportaal

Krachtige digitale oplossingen.

01

Verhoog (self)service, kwaliteit en loyaliteit. Verlaag operationele kosten, bespaar tijd en maak het werk efficiënter. Met een portal stel je 24/7 informatie en tools beschikbaar voor al je gebruikersgroepen.

Portals

02

Geen grip op je informatie en communicatie stromen? Met de juiste integraties en koppelingen creëer je een single source of truth. Verbind je hele IT-landschap voor het ultieme proces.

Integraties & koppelingen

03

Meerdere locaties, business-units, franchises, merken of specifieke campagnes beheren vanuit één gebruiksvriendelijk CMS? Een multisite-platform maakt contentbeheer op grote schaal eenvoudig.

Multi-site platformen

04

Met één digitale oplossing bedien jij al je gebruikers: klanten, medewerkers, leveranciers, resellers. Wij bouwen een B2B e-commerce omgeving die naadloos integreert met alle back-office activiteiten.

E-commerce oplossingen

Ulogin Screen Voor Klantportaal

Voor deze klanten digitaliseerden wij het best denkbare proces.

Nederlandse Bridge Bond
Wittebrug
STC Group
Simpel
Schaakbond
Quint
Papendal
Paardekooper
B Bauhaus
Oke groep
B Enreach
B Hok
Technea logo
B Junis
B Kenter
Nedasco
KNKV
Nictiz
B 4ps
B Rijkswaterstaat
Dw Atletiek Copy

Benieuwd hoe wij werkende omgevingen maximaal laten renderen?

Bekijk onze scale fase