Skip to the main content

Digitale oplossingen voor jouw ideale proces.

Onze grootste kracht is het verbinden van al jouw processen en gebruikersgroepen binnen één digitale totaaloplossing. Wij hebben de technologie en kennis in huis om jouw processen te digitaliseren en automatiseren.

Jaël

Lead Strategist
Even sparren? Zet direct de eerste stap naar jouw digitale oplossing.
Contact
Jael1

Krachtige digitale oplossingen.

We werken al jarenlang met plezier en succes aan de bedrijfskritische processen van onze klanten. Van het groot mkb tot internationale spelers en overheden. We beginnen altijd bij de mens, niet de techniek. En daar komen succesvolle digitale oplossingen uit voort:

Portalen.

Een portaal biedt één centrale toegang tot alle informatie die jouw organisatie beschikbaar wilt stellen. Via koppelingen of integraties met andere systemen kunnen we iedere database of systeem en dus informatie aan het portaal toevoegen. Eén plek waarin informatiestromen gebundeld worden en jouw gebruikers alle of een deel van de data kunnen raadplegen, muteren of verrijken. Heel handig om processen te automatiseren, digitaal te communiceren en beter samen te werken.

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we verschillende functionaliteiten toevoegen aan een portal. Denk bijvoorbeeld aan een self-service gedeelte, documentbeheer, mogelijkheden voor cross- en upsell, proces- en workflow optimalisatie, een service desk of forum en nog veel meer.

Er zijn ontzettend veel varianten van een portaal. Benieuwd welke? Lees hier meer over de verschillende type portalen.

Digitale oplossingen
Digitale oplossingen

Direct antwoord op jouw vragen?

Plan een call in en we bespreken jouw uitdaging en de mogelijkheden die passen bij jouw gebruikers en organisatie.

Plan call

Multi-site platform vanuit één CMS.

Vanuit één centraal content management system (CMS) beheer je meerdere sites of talen. Aparte sites voor promotionele activiteiten, een losse corporate site of thema-websites specifiek gericht op evenementen? Geen probleem. Met één druk op de knop genereer je vanuit het CMS een nieuwe website. Ideaal voor grote organisaties met meerdere dochterondernemingen of business-units of bijvoorbeeld sportbonden en hun verenigingen.

Vanuit dit multi-site platform ontwikkelen we ook direct een integratie met een portaal. Zo kan je jouw leden beheren, medewerkers onboarden per afdeling, declaraties indienen of investeerders direct inzicht in de juiste KPI’s verschaffen.

Benieuwd hoe wij een multi-site platform realiseren? Bekijk onze multi-site oplossing hier.

Responsive multisite platform Junis
Responsive multisite platform Junis

Multi-site platform voor 90 lokale en gepersonaliseerde websites

E-commerce oplossingen.

Wij ontwikkelen en optimaliseren e-commerce oplossingen voor ambitieuze organisaties. E-commerce met een focus op vindbaarheid, gebruiksgemak én conversie. En met gebruiksgemak bedoelen we gebruiksgemak voor iedereen; klanten, medewerkers, dealers of resellers, leveranciers en meer. We bouwen namelijk niet alleen je e-commerce omgeving maar integreren dit vervolgens ook met een portaal. Zo ben je aan de voor- en achterkant van je business volledig ontzorgt.

Benieuwd hoe we dit doen? Lees meer over onze e-commerce oplossing.

Software oplossingen ecommerce
Software oplossingen ecommerce

Integraties en koppelingen.

Organisaties en afdelingen werken dagelijks met meerdere systemen en applicaties. De systemen en applicaties draaien afzonderlijk van elkaar, zijn niet aan elkaar gekoppeld en dus niet realtime in één overzicht te vangen. Denk aan aparte salaris-, back-office-, planning- en administratiesystemen.

Dat is zonde want hierdoor moeten jouw gebruikers data op verschillende plaatsen raadplegen, muteren en beheren. Het is niet alleen onoverzichtelijk maar vooral ook erg inefficiënt.

Daarom zijn wij voorstander van één geïntegreerde en gekoppelde oplossing waarin alle data samenkomt. Data weergegeven in overzichtelijke dashboards, beschikbaar voor diegene die dat moeten kunnen inzien.

Benieuwd naar onze expertise op dit gebied? Lees snel verder over koppelingen en integraties.

Single sign-on portal solution
Single sign-on portal solution

Welke oplossing werkt het beste voor
jouw gebruikers?

Gebruikers vormen het hoofdingrediënt voor de succesformule van jouw organisatie. Samen verzamelen we concrete inzichten van jouw gebruikers om uiteindelijk bij de beste digitale oplossing uit te komen. Dat kan alleen door gebruikers continu te blijven bevragen en door hen écht te willen begrijpen.

Met onze aanpak brouwen wij passende software oplossingen waar processen, producten, diensten en transacties naadloos met elkaar communiceren en weer in dienst staan van de gebruiker. Zo maken wij complexe technologie opnieuw toegankelijk voor alle type gebruikers.

De digitale oplossing voor al jouw gebruikers
De digitale oplossing voor al jouw gebruikers

Samen jouw digitale kansen verkennen?

Laten we kennismaken!