Skip to the main content
Rapid Lean Innovation proces

3 stappen, een simpele en effectieve aanpak voor jouw oplossing.

De Dotlab Aanpak (1)
De Dotlab Aanpak (1)
Concrete ideeën verzamelen

1. THINK

We beginnen met de gebruiker, de klant, de mens. Altijd. Waarom? Omdat je zo tot het beste resultaat komt.

We betrekken jouw stakeholders en vormen één multidisciplinair team om samen van idee naar gevalideerd prototype te werken. Zo ontwerpen we het best denkbare proces voor jouw organisatie en speel je direct in de wensen en behoeften van je gebruikers.

Think
Think
Snel een werkende omgeving

2. BUILD

Specialist in slimme online portals, e-commerce integraties, multi-site oplossingen, tools en apps die naadloos aansluiten bij en te koppelen zijn aan jouw bestaande IT- en applicatielandschap. Doordat onze ervaring en vele succesvolle projecten kun jij, door ons rapid lean development proces, snel van start met een basisoplossing uit onze softwarestack.

Build digital
Build digital
Maximaal rendement uit jouw oplossing

3. SCALE

Innovatie is een doorlopend proces. Altijd in beweging. Daarom zijn onze digitale oplossingen schaalbaar zodat ze onbegrensd met je meegroeien om je te blijven voorzien in nieuwe wensen en features.

Samen zorgen we dat jouw organisatie digitaal wendbaar is en blijft door data-inzichten, DevOps en persoonlijke support. Zo ben je altijd klaar voor de volgende stap in je digitale ambities.

Scale
Scale
Ulogin Screen Voor Klantportaal

Krachtige digitale oplossingen.

01

Verhoog (self)service, kwaliteit en loyaliteit. Verlaag operationele kosten, bespaar tijd en maak het werk efficiënter. Met een portal stel je 24/7 informatie en tools beschikbaar voor al je gebruikersgroepen.

Portals

02

Geen grip op je informatie en communicatie stromen? Met de juiste integraties en koppelingen creëer je een single source of truth. Verbind je hele IT-landschap voor het ultieme proces.

Integraties & koppelingen

03

Meerdere locaties, business-units, franchises, merken of specifieke campagnes beheren vanuit één gebruiksvriendelijk CMS? Een multisite-platform maakt contentbeheer op grote schaal eenvoudig.

Multi-site platformen

04

Met één digitale oplossing bedien jij al je gebruikers: klanten, medewerkers, leveranciers, resellers. Wij bouwen een B2B e-commerce omgeving die naadloos integreert met alle back-office activiteiten.

E-commerce oplossingen

Ulogin Screen Voor Klantportaal

Samen met onze partners maken we digitale impact in meer dan 80 landen

Nederlandse Bridge Bond
Wittebrug
STC Group
Simpel
Schaakbond
Quint
Papendal
Paardekooper
B Bauhaus
Oke groep
B Enreach
B Eazit
B Hok
B Junis
B Kenter
Nedasco
KNKV
Nictiz
B 4ps
B Rijkswaterstaat
Dw Atletiek Copy

Jouw ideale proces vormgeven met een gevalideerd portal?

Laten we kennismaken