Skip to the main content

Jouw digitale blauwdruk ontwikkelen we samen.

We helpen organisaties om de sweet spot te vinden tussen haalbaarheid, rendement en wenselijkheid, terwijl we de behoeften en verlangens van de mensen waarvoor we de oplossing ontwikkelen in kaart brengen. Zo blijf je relevant voor je gebruikers en speel je direct in op digitale kansen.

Jaël

Lead Strategist
Even sparren? Zet direct de eerste stap naar jouw digitale oplossing.
Contact
Jael1
Think

Van idee naar gevalideerd prototype.

  • Samen ontwerpen we jouw ideale proces;
  • creëren we een digitale strategie zonder overhead;
  • betrekken we jouw stakeholders met bewezen innovatiemethodieken;
  • zetten we de gebruiker centraal tijdens (remote) innovatiesessies;
  • valideren we je prototype bij je gebruikers, voordat je start met ontwikkelen.

Snel tot de kern
van het probleem.

De mens staat voor ons altijd centraal tijdens het creëren van digitale oplossingen. Voordat we aan de slag gaan met de oplossing, bekijken we eerst het probleem. Daarbij hebben we uitgebreid aandacht voor de mens achter het probleem, de gebruiker van de oplossing. Door de gebruiker centraal te zetten en aannames achter ons te laten, leggen we samen de basis voor een digitale oplossing die volledig wordt omarmd.

Lancering Think
Lancering Think

Oplossingen genereren in een multidisciplinair team.

Ideeën, ideeën en nog meer ideeën. We gebruiken bewezen en interactieve methodes, om samen ideeën te genereren. Met de juiste mensen in de digitale kamer, een mix van jouw experts en die van ons, komen we tot ideeën met een goede balans tussen mens, technologie en jullie organisatiedoelstellingen. Het resultaat is één of meerdere oplossingsrichtingen voor het kernprobleem van jouw gebruiker.

De digitale oplossing voor al jouw gebruikers
De digitale oplossing voor al jouw gebruikers

Van concrete oplossingen naar tastbaar prototype.

We houden van concreet en tastbaar en daarom maken we van een idee, zo snel mogelijk een tastbaar prototype. Zo kunnen we de gebruikerstevredenheid onderzoeken. Want door in een vroeg stadium te testen, voorkomen we obstakels tijdens de ontwikkelfase. Het prototype delen we met alle betrokken en zo halen we waardevolle feedback op die we direct kunnen verwerken.

Lancering Think
Lancering Think

Gevalideerd en klaar voor ontwikkeling.

Hier legt het team het prototype direct voor aan de eindgebruiker. Die test de oplossing en deelt zijn of haar ervaringen. Wat werkt wel en wat niet? En het belangrijkste: lost deze oplossing het probleem op? Na die feedback kan het optimaliseren beginnen.

Op basis van de ervaringen van de eindgebruiker, wordt het prototype aangepast tot we de blauwdruk van de best denkbare oplossing hebben die gerealiseerd gaat worden.

Benieuwd hoe wij prototypes ombouwen naar werkende digitale oplossingen? Bekijk onze build fase.

Lancering Think1
Lancering Think1
Ulogin Screen Voor Klantportaal

Krachtige digitale oplossingen.

01

Verhoog (self)service, kwaliteit en loyaliteit. Verlaag operationele kosten, bespaar tijd en maak het werk efficiënter. Met een portal stel je 24/7 informatie en tools beschikbaar voor al je gebruikersgroepen.

Portals

02

Geen grip op je informatie en communicatie stromen? Met de juiste integraties en koppelingen creëer je een single source of truth. Verbind je hele IT-landschap voor het ultieme proces.

Integraties & koppelingen

03

Meerdere locaties, business-units, franchises, merken of specifieke campagnes beheren vanuit één gebruiksvriendelijk CMS? Een multisite-platform maakt contentbeheer op grote schaal eenvoudig.

Multi-site platformen

04

Met één digitale oplossing bedien jij al je gebruikers: klanten, medewerkers, leveranciers, resellers. Wij bouwen een B2B e-commerce omgeving die naadloos integreert met alle back-office activiteiten.

E-commerce oplossingen

Ulogin Screen Voor Klantportaal

Voor deze klanten digitaliseerden wij het best denkbare proces.

Nederlandse Bridge Bond
Wittebrug
STC Group
Simpel
Schaakbond
Quint
Papendal
Paardekooper
B Bauhaus
Oke groep
B Enreach
B Hok
Technea logo
B Junis
B Kenter
Nedasco
KNKV
Nictiz
B 4ps
B Rijkswaterstaat
Dw Atletiek Copy

Benieuwd hoe wij prototypes ombouwen naar werkende digitale oplossingen?

Bekijk de build fase