Skip to the main content

Multi-site platform voor 90 lokale en gepersonaliseerde websites.

Samenvatting

Junis is een kinderopvangorganisatie van formaat, met ruim 90 opvanglocaties. Middels een uitgebreid dienstenaanbod sluiten ze naadloos aan op de specifieke opvangvoorkeuren van ouders in de buurt. Aanvullend wil Junis graag ook de binding met de regio verder versterken met een informatieve en unieke website voor elke vestiging.

In de zoektocht naar een passende kinderopvang is een goede eerste indruk en overzicht in de verscheidenheid van de eigenschappen enorm belangrijk. Dankzij onze multisite-oplossing zijn alle opvanglocaties en hun aanbod nu eenvoudig vindbaar binnen de Junis-website, met een eigen en toch herkenbare uitstraling. Dit resulteert in een prettiger oriëntatieproces voor de klant en hogere conversie voor Junis.

Klant
Junis
Sector
Kinderopvang
Leestijd
6 min

Als grote organisatie dichtbij de klant blijven

Op ruim 90 verschillende locaties door Nederland vangt Junis dagelijks duizenden kinderen op in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Al die kleine en zeer lokaalgerichte locaties hebben allemaal hun eigen set aan mensen, diensten en faciliteiten. Iets wat maakt dat Junis uniek en persoonlijk blijft voor ouders en kinderen. Als grote organisatie vindt Junis het belangrijk om dat niet te verliezen en op wijkniveau vindbaar te zijn.

Het vinden van de juiste locatie was op de oude website erg lastig. Veel zat verstopt achter ingewikkelde menu’s en de zoekmogelijkheden waren erg beperkt. Zodra ouders dan een opvang in de buurt hadden gevonden, ontbrak het vaak aan locatie specifieke informatie zoals eet-, thema- en personeelsbeleid. Zij bleven daardoor met veel vragen zitten. Er viel dus een hoop te verbeteren.

 

Junis Mocku
Junis Mocku
0+
Locaties verenigd op één platform
//
0K+
Bezoekers per maand
//
0+
Aanvragen ingediend
//
0+
Sollicitatie formulieren ingevuld
//

Hoge SEO-waarde voor iedere locatie

Het belangrijkste uitgangspunt voor Junis in dit proces was ‘keep it simple’. Ouders moeten eenvoudig aan de hand van hun wensen tot een goede keuze kunnen komen. We ontwikkelden daarom een multisite waarbij elke opvanglocatie zijn eigen website binnen junis.nl kreeg. Zo kan elke locatiemanager specifieke informatie voor een kinderdagverblijf publiceren en is het voor ouders veel makkelijker om per locatie te zien wat de voordelen zijn. Zo kunnen ze nu centraal zoeken naar specifieke voorkeuren zoals eetbeleid, locatie en thema-activiteiten en komen dan automatisch uit bij de voor hen geschikte opvang.

Dankzij de multisite-oplossing en onze contentblokken-plugin is de SEO-waarde van de nieuwe website enorm hoog. Zo staan de individuele opvanglocaties van Junis hoog in de Google resultaten als je zoekt op opvang in de eigen wijk. Door de inrichting krijgen ouders ook alleen te zien wat voor hen relevant is, of het nu een peuterspeelzaal, gastouder of kinderdagverblijf betreft.

Aanvullend wisten we ook het beheer voor de locatiemanagers te stroomlijnen met een door ons ontwikkelde vacature-plugin en vakantieplanner. Activiteiten en vacatures zijn nu simpel en snel te plaatsen. En via de planner kunnen ouders hun kinderen op de site van hun eigen opvanglocatie aan- of afmelden.

Is jouw organisatie ook gebaat bij een multisite-aanpak? 

Met een multisite-oplossing ben je verzekerd van eenvoudig en centraal beheer. Met onze Dotlab Contenblock Pagebuilder Plugin houd je grip op je Brand Identity, terwijl elke website zijn eigen content kan publiceren. Zo ben je altijd relevant voor jouw klant, ongeacht de locatie. Onze business consultants adviseren je graag.

Schaalbare multisite voor betere conversie

Via verschillende rollen wordt het contentbeheer verdeeld over de hele organisatie. Voor locatiemanagers is dit een waardevolle tool waarmee zij actief de content voor hun eigen locatie kunnen plaatsen en bewerken. Het unieke en persoonlijke karakter van iedere afzonderlijke locatie krijgt zo de nadruk terwijl de merkidentiteit van Junis zorgt voor herkenning op nationaal niveau. Door onderscheidend te blijven en regionaal aansluiting te kunnen vinden bij specifieke doelgroepen, maximaliseert Junis de werving van nieuwe kinderen én personeel.

Door de schaalbare opzet is de multisite-oplossing toekomstbestendig. Zodra er een nieuwe opvanglocatie bijkomt, is deze eenvoudig toe te voegen. Daarnaast is deze oplossing eenvoudig te optimaliseren zonder dat dat veel impact heeft op de bestaande onderdelen. Toekomstige behoeftes of wijzigingen in wensen van de gebruikers, vormen dus geen probleem. Junis kan daarmee eventuele groei goed aan en dat maakt van de website een zeer rendabele investering.

Junis Slimme Website
Junis Slimme Website
Screenshot 2021 09 15 At 11.23.07
Screenshot 2021 09 15 At 11.23.07
Multisite Junis
Multisite Junis

Multisite-oplossing voor organisaties met groeiambitie

Stappen maken en groei realiseren, hoeft niet te betekenen dat de afstand tussen jou en je klant ook groter wordt. Wij kunnen samen met jou een oplossing ontwerpen die het contentbeheer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk houdt, maar tegelijkertijd veel dynamische content kan verwerken. Met een ideale mix van onze eigen plugins, integraties met back-end en geadopteerde open-source technieken, ontwikkelen we een platform dat écht werkt voor je medewerkers en je klanten. Nu, maar ook in de toekomst.

 

Sebastiaan2

Sebastian

CEO & Founder
Direct bellen?
+31 (0)10 310 34 10