Skip to the main content

Dotlab is jouw
portal specialist

Wij helpen je een allesomvattend platform te ontwikkelen voor een optimale workflow en een ultieme gebruikersbeleving. Versnel en versoepel al je processen met een eindeloos schaalbaar portaal. Start vandaag met het creëren van de ideale situatie!

Leer ons kennen
Ulogin Screen Voor Klantportaal

Wat als je jouw complete IT-landschap kunt vatten in 1 scherm?

Begin je dag altijd met een helder, actueel en waardevol overzicht. Als portal specialist, bouwen wij de juiste koppelingen en integraties zodat de techniek je dagelijks optimaal ondersteunt. Met een portal laat je techniek weer voor je werken:

  • Bespaar tijd en personeelskosten
  • Voorkom handmatige invoerprocessen
  • Krijg direct inzicht in kritieke processen
  • Ontsluit informatie direct uit je CRM, ERP en PIM
  • Koppel met boekhoudpakketten en ticketsystemen
  • Verhoog service en loyaliteit
  • Bied 24/7 en wereldwijd support
  • Optimaliseer processen en workflows
  • Verhoog efficiëntie door self-service
  • Geef je gebruikers de controle terug
Integraties En Koppelingen Bij Portal Specialist Dotlab
Integraties En Koppelingen Bij Portal Specialist Dotlab

Wat doet een portal specialist?

Een portal specialist maakt het leven van jouw gebruikers makkelijker door ieder proces optimaal te ondersteunen met techniek en waar kan te automatiseren. Want, minder handmatige invoer en minder plekken waar je die data invoert, betekent tijd- en kostenbesparing. Daarnaast maakt het je proces ook minder foutgevoelig. Stel, je moet informatie op vier verschillende plaatsen bijwerken, dan is de kans op menselijke fouten een stuk groter, dan wanneer het overal automatisch wordt verwerkt.

Met een portal bied je alle stakeholders een persoonlijke en geoptimaliseerde ervaring. Of het nou een klant is, een medewerker, een leverancier of partner, iedereen werkt met dezelfde actuele data. Alle data uit verschillende applicaties komen bij elkaar op 1 centraal en beveiligd platform. Jouw single source of truth. Een omgeving die altijd en overal toegankelijk is voor alle belanghebbenden uiteraard volledig met de juiste rechten en rollen.

Bridge Case Dotlab
Bridge Case Dotlab
Koppelingen met ieder systeem

Welke portal oplossingen levert een portal specialist?

Voor ieder proces ontwerpen en ontwikkelen wij samen met jou een platform waarmee je jouw gebruikers optimaal kunt bedienen. Onze platformen bouwen we op wereldwijd gebruikte opensource standaarden. Daarmee is jouw digitale oplossing volledig schaalbaar en kunnen we koppelingen creëren met ieder systeem. Bijvoorbeeld CRM-, financiële-, logistieke-, voorraad-, administratie- en andere ERP-systemen zoals SAP. En die koppelingen zijn goud waard voor de efficiëntie. Voor ieder proces hebben wij een portal oplossing. Inspiratie nodig?

Portal Cergentis Tablet Portal Specialist Dotlab
Portal Cergentis Tablet Portal Specialist Dotlab

Samen met organisaties die willen groeien ontwerpen, verbeteren en digitaliseren we processen met slimme online platforms.

Think

Human Driven Innovation

We beginnen met de gebruiker, de klant, de mens. Altijd. We betrekken jouw stakeholders en vormen één multidisciplinair team met Design Sprints, Innovatie-workshops en ons Get-Ready traject. Samen ontwerpen we het best denkbare proces dat we vervolgens bouwen en ondersteunen met techniek.

Build

Snel een werkende omgeving

We zijn specialist in het realiseren high-traffic platforms met veel dynamische content en integraties met back-end systemen. Doordat we kunnen putten uit ervaring en succesvolle projecten, kun jij razendsnel van start met een rock solid basisoplossing uit onze softwarestack.

Scale

Oplossingen die meegroeien

Innovatie is een doorlopend proces. Altijd in beweging. Daarom zijn onze digitale oplossingen goed schaalbaar en groeien ze onbegrensd met je mee. Samen zorgen we dat jouw organisatie digitaal wendbaar blijft met data-inzichten, DevOps en persoonlijke support.

Een portal specialist daagt je uit om verder te kijken

Samen met jou kijken we naar de toekomst, wat de technologie biedt, welke behoeftes jouw users dan zullen hebben en hoe we de concurrentie digitaal altijd een stap voor kunnen blijven.

Met een portal specialist aan je zij word je actief ondersteund door een expert op het gebied van digitale transformatie en acceleratie. Je hebt een partner in je team die alles weet van processen, techniek, online, privacy en security. Wij volgen de digitale trends op de voet en zetten nieuwe technologieën in om jouw business te laten groeien.

Wat Is Een Portaal Voor Een Specifieke Toepassing
Wat Is Een Portaal Voor Een Specifieke Toepassing

Samen vormen we jouw ideale proces

01

Portal specialist

Wij weten alles van portals, data-integratie, systemen en data koppelen. Dat in combinatie met onze ruime ervaring met bedrijfskritische processen, maakt ons een sterke portal partner voor innovatie.

02

Eigen stack op open source

Met onze eigen stack, gebouwd op bewezen open source technologieën is alles mogelijk. Zo creëren we een nieuwe samenwerking tussen mens en techniek. Een samenwerking waarin de techniek weer vóór ons werk.

03

Modulair en schaalbaar

Onze portals zijn gebouwd op basis van gestandaardiseerde modules die we eenvoudig kunnen configureren, hergebruiken, optimaliseren, onderhouden en updaten. Dat geeft ons de ruimte om jouw specifieke en technisch uitdagende wensen alle aandacht te geven.

04

Human Driven Innovation

Door onze human-driven aanpak is er écht aandacht voor jouw gebruikers. Met interactieve en inspirerende sessies komen we snel tot de kern en maken we een oplossing die naadloos aansluit bij de wensen van de user en de bedrijfsvoering.

05

Procesoptimalisatie

Wij zijn jouw partner in het digitaliseren van (werk)processen. Dat betekent dat we betrokken blijven, ook na livegang. Met een SLA, constante optimalisaties van gecentraliseerde frameworks en gebruikersanalyses houden we jouw platform volledig up to date.

06

Volledige samenwerking

Ons doel is hetzelfde en de weg ernaartoe leggen we samen af. Daarom werken we als één team samen met jouw organisatie. We betrekken alle stakeholders vanaf het begin bij het proces en zo bereiken we het beste resultaat.

Ook jouw ideale proces vormgeven met een portaal?

Start vandaag